fbpx

Handelsbetingelser for HUNDESKOLEN DANMARK

HANDELSBETINGELSER GÆLDENDE VED TILMELDING PÅ HOLD, KURSER & ENETIMER

Ved tilmelding og køb af et forløb på hold, et kursus eller enetimer accepterer du at nedenstående betingelser er gældende:

  • At din plads på et kursus eller forløb først er reserveret ved indbetaling. Betaling er umiddelbart efter tilmelding.
  • At din tilmelding efter betalingsfristen er bindende.
  • Efter betalingsfristen betales beløbet ikke tilbage ved udeblivelse eller framelding, uanset grunden hertil.
  • Der tilbydes ikke erstatnings sessioner

skulle underviser, blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en enkelt session i et forløb, vil der findes en ny dato for samme klasse hurtigst muligt, som erstatning for den aflyste klasse (oftest i weekend eller ferie). Der vil ikke blive tilbudt flere datoer at vælge imellem. Og kan deltager ikke være med på den nye dato, så kan deltager ikke få erstatning for den aflyste klasse. Skulle skulle vi  pga. personlige årsager, være nødsaget til at aflyse over en længere sammenhængende periode (mere end en enkelt session) betales penge retur for de aflyste eller resterende sessioner i forløbet.

  • Skulle underviser blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en planlagt workshop, vil pengene blive leveret tilbage til betalende deltagere.
  • Skulle vi som underviser blive nødsaget til at aflyse Hold/enetimer/Kurser grundet Force majeure–  en ekstraordinær situation, som vi ikke har kontrol over,som krig, strejke, naturkatastrofe, virus epidemi m.m – vil pengene ikke blive leveret tilbage til deltager.
  • Særligt ved ENETIME.

Ved enetime skal du aflyse min. 1 døgn før, for at kunne få booket ny dato. Ved enetime er din tilmelding også bindende. Beløbet refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding under et døgn, uanset grunden hertil.

  • Betalingsbetingelser:

Betaling sker umiddelbart efter tilmelding og inden deltagelse på hold, kurser og enetime.

Betaling sker via debit eller kreditkort ved tilmelding på vores hjemmesidewww.hundeskolendanmark.dk

Persondatapolitik:

Ved tilmelding af hold, kurser eller enetime accepterer du vores persondatapolitik og i den forbindelse beder vi dig oplyse de informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger o. lign. Din mail vil kun blive anvendt, hvis det er relevant for det hold eller kursus, som du er tilmeldt.
Dine oplysninger videregives ikke..

Hvis der er akutte ændringer til dit hold, vil vi sende dig en mail med information.. Dine oplysninger slettes, når de ikke længere er relevant jf. lovgivningen.

Vi har indløseraftaler med yourpay. Det betyder, at disse parter skal overholde Persondataforordningen og opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, og deles ikke med tredjepart. Opdateret 30.juli 2020